Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Προετοιμασμένοι να κάνουμε το «back to back».

Wijnaldum: «Προετοιμασμένοι να κάνουμε το «back to back».

Ακριβέστερη, πιο συγκεντρωμένη & δίνοντας περισσότερα, η συνταγή του Georginio Wijnaldum για τη διατήρηση της επιτυχίας της Liverpool την σεζόν 2020-21.

Οι «κόκκινοι» έχουν ξεκινήσει την χρονιά με το πόδι στο γκάζι για την υπεράσπιση του τίτλου της Premier League, που κέρδισαν με τόσο επιβλητικό τρόπο την περασμένη σεζόν, με μια ισχυρή νίκη 3-1 επί της Arsenal το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Wijnaldum πιστεύει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν δημιουργήσει ένα ενθαρρυντικό κλίμα τις πρώτες εβδομάδες της σεζόν, αλλά προειδοποίησαν ότι η περαιτέρω βελτίωση είναι κάτι που ο κόσμος και οι αντίπαλοι θα πρέπει να περιμένουν.
Ευτυχώς, αυτή η νοοτροπία υιοθετείται από όλους τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι κατηγορηματικά αυξάνουν το έργο που απέδωσε 196 πόντους τα δύο προηγούμενα χρόνια.

«Επειδή η ομάδα ήταν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα, όλοι γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και είναι ακριβώς το ίδιο, όπως και τις προηγούμενες σεζόν», δήλωσε ο Ολλανδός στο Liverpoolfc.com.
«Το μόνο πράγμα που κάνουμε πλέον είναι, επειδή γυρίσαμε πρωταθλητές, απλά ότι θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κερδίσουμε τον τίτλο ξανά. Εκπαιδευόμαστε σκληρά, όπως κάναμε και πριν, ίσως ακόμα πιο πολύ, ξέροντας ότι δεν μπορούμε να κάνουμε «εκπτώσεις», διότι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να είμαστε αντάξιοι των περιστάσεων και να κερδίσουμε. Κάνουμε απλώς τα πράγματα που κάναμε την περασμένη σεζόν, αλλά είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

Οι παίκτες του Jurgen Klopp δεν έχουν χάσει σε κανένα από τα έξι παιχνίδια σε όλους τους αγώνες της σεζόν, από την άλλη πλευρά όμως, ακόμα και χάνοντας στα πέναλτι από την Arsenal τόσο στο FA Community Shield όσο και στο Carabao Cup, ο Wijnaldum παραμένει ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας μέχρι στιγμής.

«Το είδος του ποδοσφαίρου που παίζουμε είναι αρκετά καλό», δήλωσε ο μέσος. «Οι περιστάσεις που πρέπει να αντιπαρατεθούμε εναντίον είναι δύσκολες, αλλά τα πηγαίνουμε καλά, αυτό με κάνει περήφανο γιατί βρισκόμασταν σε μια κατάσταση όπου μπορούσαμε να βρούμε δικαιολογίες, αλλά δεν το κάναμε».

«Αντιμετωπίσαμε τις καταστάσεις που βρέθηκαν στον δρόμο μας και προσπαθήσαμε να έχουμε μια καλή απόδοση στο γήπεδο. Αυτό κάναμε, είχαμε καλές παραστάσεις, τα αποτελέσματα ήταν καλά. Ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με την Aston Villa, ώστε ο καθένας να συνεχίσει με ένα καλό συναίσθημα στην εθνική του ομάδα».

«Η περασμένη σεζόν ήταν πραγματικά δύσκολη», είπε ο Wijnaldum. «Ήμασταν πίσω στο σκορ με 1-0, παρ’ όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε για το 1-1 με τον Robertson. Εν τέλει, ο Mane κατάφερε να μας χαρίσει την νίκη σκοράροντας στην «εκπνοή» του αγώνα».

«Αλλά νομίζω ότι όλοι όσοι θυμούνται ακόμα το παιχνίδι, θα ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να κερδίσουμε εκεί. Μπορεί να είναι διαφορετικό, επειδή οι οπαδοί δεν θα είναι εκεί, αλλά, είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα να νικήσουμε. Θα είναι δύσκολο, θα είναι πολύ δύσκολο. Απλώς πρέπει να δώσουμε το εκατό τοις εκατό και να ακολουθήσουμε τα πατήματα της προηγούμενης σεζόν, προσπαθώντας να παίξουμε το παιχνίδι που αγαπάμε στον δικό μας ρυθμό».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com